...

Kursus i Moodle for undervisere

Er du en underviser, der gerne vil forbedre din undervisning ved at bruge Moodle LMS? Så er vores kursus lige noget for dig!

Vi tilbyder et intensivt kursus, der giver dig den viden og de færdigheder, du skal bruge for at kunne designe og gennemføre effektive kurser med Moodle. Kurset er designet specifikt til undervisere og dækker alt fra grundlæggende navigation til avancerede funktioner som quiz, feedback og sporing af elevernes fremskridt.

Du vil lære at skræddersy dine kurser til dine elever behov ved at bruge Moodle's mange værktøjer, som quiz, feedback, spørgsmål og diskussionsfora, samt at administrere og spore elevernes fremskridt. Du vil også lære at lave onboarding kurser, så nye ansatte hurtigt og effektivt kan komme i gang med deres nye job.

Vores erfarne instruktører har mange års erfaring med at undervise på Moodle og vil give dig personlig vejledning og feedback under hele kurset.

Tilmeld dig nu for at få den viden og de færdigheder, du skal bruge for at gøre din undervisning mere effektiv og engagerende med Moodle. Tag skridtet mod en succesfuld karriere i undervisning med vores kursus i Moodle LMS.

Book et gratis møde!

Book et gratis 30 minutters online møde her for at høre mere om, hvordan du kan få det fulde udbytte af et samarbejde.

>