...
closeup photo of woman wearing black framed eyeglasses

Sådan gør vi forskellen for dig

Analyse af jeres forudsætninger

01

Vi starter med at identificere jeres nuværende ressourcer for det kommende e-learningudviklingsforløb. Til dette har vi etableret et spørgsmålsbatteri, der belyser, hvilke in-house ressourcer I besidder og hvilke områder I har behov for at få afdækket af os eller andre forløbspartnere. Dette sikrer jer en tryg opstart.

Projektoplæg til det kommende forløb

02

Vi designer det kommende forløb for jer og beskriver de opgaver områder, som vi understøtter og hvilke områder af samarbejdet, som I selv ønsker at udføre. Vi hjælper jer også med at forudse, hvordan jeres valgte leveringsplatform kommer til at se ud for den sættes i drift.

Detaljeret aftale om arbejder og leverancer

03

Vi skriver en detaljeret serviceaftale for jer, både på udstyrssiden og hvilke opdateringer, der skal finde sted i forløbet periodisk og forventeligt.

Eventuel overflytning

04

Om I har eventuelle designelementer og brugere fra tidligere platforme, vil I få hjælp til at få disse overført til den nye platform.

Genbrug af kursusmaterialer

05

Skulle der ligge nogle kurser eller materialer deri, som skal genbruges i det nye LMS, da vil der blive oprettet et projekt for over førelse af disse.

Samarbejdet begynder

06

Vi har nu klarlagt hvad der skal til for at komme i mål med projektet og samarbejdet begynder. Vi ser frem til at yde en indsats, som sad vi I jeres virksomhed.

Book et gratis møde!

Book et gratis 30 minutters online møde her for at høre mere om, hvordan du kan få det fulde udbytte af et samarbejde.

>