Nextcloud

Om os

Velkommen til Opkvalificer! Missionen er at være din ultimative ressource for at forstå, hvordan læringsorganisationer kan nå nye højder. Som freelancer bringer jeg en unik blanding af erfaring, viden og passion til bordet. Jeg er dedikeret til at hjælpe dig med at løfte dit projekt til det højeste niveau. Uanset om du er en skole, en uddannelsesinstitution, en virksomhed eller en anden form for læringsinstitution, forstår jeg de udfordringer, du står overfor. Med mig ved din side får du adgang til skræddersyede løsninger, der matcher dine specifikke behov og mål. Jeg tror på at skabe stærke partnerskaber, hvor vi sammen kan udvikle strategier, der fører til succes i en verden, hvor uddannelse og læring konstant udvikler sig, er det vigtigt at have den rette ekspertise ved sin side. Jeg er her for at sikre, at din organisation ikke kun holder trit med tiden, men også sætter standarden. Lad os sammen opdage, hvordan vi kan gøre din læringsorganisation endnu bedre. Kontakt mig i dag, og lad os starte rejsen mod perfektion.

Jens Gammelgaard er en erfaren ekspert inden for digital læringsindholdsdistribution og en pioner inden for internetdistribuerede læringsplatforme. Med en omfangsrig historie som direktør for Optimon har Jens været i spidsen for e-læring siden 2003. Hans omfattende erfaring spænder over undervisningsroller ved anerkendte institutioner som DTU, Københavns Universitet og Makskinmestererskolen i Aarhus. Jens har også samarbejdet med anerkendte organisationer som Region Skåne, ITU (FN), Billund Lufthavn og Rambøll Informatik for at nævne nogle få.

I sin nuværende rolle som freelancer skaber Jens engagerende træningsoplevelser og sikrer en konsekvent og forhøjet kundeoplevelse på tværs af markeder. Hans dygtighed i at skabe sammenhængende læringsøkosystemer er tydelig fra hans samarbejde med globale detailteams og HR-ledere. Jens er også dygtig til at skræddersy læringsløsninger til individuelle markeder, etablere konsekvente læringsstandarder og fremme talentfastholdelse.

Jens’s vision strækker sig ud over traditionel læring. Han er passioneret omkring at udnytte RPA og kunstig intelligens til at befri medarbejdere fra rutineopgaver, hvilket gør det muligt for dem at fokusere på værdidrevet arbejde, reducere fejl og forbedre den samlede arbejdskvalitet.

Book et gratis møde med mig i dag.

Lidt om vores partere i administrationen og teknikken:

Factofly i administrationen

Tekniske Partenere:

WordPress Community

Scroll to Top